0
ATP

(191116) -- LONDON, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain celebrates after winning the singles group match against Stefanos Tsitsipas of Greece at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 15, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NADAL SE VRATIO NA TEREN, UOPŠTE NIJE U FORMI: Jedva je slavio, a doživeo je i povredu!

Objavljeno: 05.08.21 u 10:34

Pitanje je koliko može.

Najbolji španski teniser Rafael Nadal, poslednji meč je odigrao na Rolan Garosu, kada ga je Novak Đoković savladao u polufinalu. Nadal je potom zbog povrede propustio Vimbldon i Olimpijske igre, pa je sada odlučio da se vrati na teren.

Španac se pobedom nad Džekom Sokom sa 2:1 (6:2, 4:6, 7:6), plasirao u osminu finala turnira u Vašingtonu. Nadal je slavio dosta teže nego što se očekivalo, a ono što može da ga brine je i nova povreda koju je pretrpeo u toku trećeg seta.

U narednoj rundi, njega očekuje duel sa Lojdom Harisom, ali je veliko pitanje da li će rizikovati i izaći na teren. Nadalov cilj je sigurno da se spremi za poslednji Grend slem u sezoni US open na kome će mu najveći protivnik biti Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter