0
olimpijske igre

Asmir Kolasinac Atletika, prvenstvo Srbije u dvorani 6.2.2021. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

KOLAŠINAC OTKRIO UZROK NEUSPEHA NA OI: Sve je bilo savršeno dok me nisu prozvali!

Objavljeno: 05.08.21 u 11:40

Nije mu bilo lako.

Srpski atletičar Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale Olimpijskih igara u Tokiju. Njega je to veoma razočaralo, svestan je neuspeha, pa je nakon svog nastupa istakao da je u ovo uložio mnogo vremena i truda. Takođe, dao je do znanja da se sve raspalo zbog velike želje i treme.

Nije bio lak put do ovde… mnogo sam uložio, i truda i vremena i svega. Bilo je i mnogo prepreka ali znam da je vredelo sve. Znam takođe da sam došao maksimalno spreman, međutim, puklo je tamo gde sam mislio da sam jak… u glavi! Da… u glavi… sve savršeno do onog momenta kada su me prozvali za prvu seriju… i tada, valjda od prevelike želje, možda čak i treme, se sve raspalo. Tehničke greške i nema velike daljine, počeo je Kolašinac.

Za kraj, Asmir je zaključio da Olimpijske igre ne praštaju greške.

Sport je to, Olimpijske igre ne praštaju greške, a nema popravnog. Koliko sam bio odsutan pokazuje i to da sam u 3. poslednjoj seriji bacio 20+ i namerno prestupio… nedovoljno za finale, al’ bi makar malo popravilo utisak, rekao je Asmir Kolašinac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter