0
Evropske lige

(191030) -- BARCELONA, Oct. 30, 2019 (Xinhua) -- FC Barcelona's Messi competes during La Liga match between FC Barcelona and Real Valladolid in Barcelona, Spain, Oct. 30, 2019. (Xinhua/Joan Gosa)

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Lionel Mesi napušta Barselonu!

Objavljeno: 05.08.21 u 20:42

Kakav šok!

Lionel Mesi sledeće sezone neće nositi dres Barselone. Vest je odjeknula iznenada i niko nije očekivao ovakav sled događaja jer je po svim najavama Argentinac trebao da produži saradnju sa Kataloncima.

Klub iz Katalonije je potvrdio ovu vest,a ona je već izazvala ogroman bum širom planete jer je u pitanju jedan od najboljih fudbalera na svetu i igrač koji je čitavu karijeru proveo u tom klubu. Bez ikakve najave i bez ikakvog nagoveštaja Mesi će od sledeće sezone nositi dres nekog drugog tima što će biti veoma neobično za veliki broj navijača širom sveta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FC Barcelona (@fcbarcelona)

Barselona je želela da nastavi saradnju sa Mesijem, a i fudbaler je imao istu želju, al ipak zbog „ekonomskih i struktrunih prepreka“ do toga neće doći. U zvaničnom saopštenju katalonskog giganta navodi se su Barselona i Mesi želeli da nastave saradnju, ali jednostavno pravila LA Lige ne dozvoljavaju da se postigne ugovor, pa je tako uslovljeno da Lionel Mesi posle 20 godina napusti Barselonu.

– Barselona od srca želi izrazi zahvalnost igraču na svemu što je doneo klubu kao i njegovom razvoju i želi mu sve najbolje u budućnosti u ličnom i profesionalnom životu – stoji u zvaničnom saopštenju katalonskog kluba.

Ono što je mnogima delovalo kao nešto nemoguće od danas je postala realnost!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter