0
Evropske lige

(191027) -- MILAN, Oct. 27, 2019 (Xinhua) -- FC Inter's Romelu Lukaku (L) vies with Parma's Kasriot Dermaku during a Serie A soccer match between FC Inter and Parma in Milan, Italy, Oct. 26, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

INTER IMA PLAN ‘B’: Lukaku na izlaznim vratima ‘Đuzepe Meace’, srpski golgeter stiže kao zamena!

Objavljeno: 05.08.21 u 13:10

Srbin menja Lukakua u Interu.

Romelu Lukaku uskoro će obući dres Čelsija, nakon što je Inter prihvatio ponudu londonskog giganta tešku 130 miliona evra. Očekuje se da će belgijski napadač za par dana biti predstavljen na ‘Stamford bridžu’.

Inter je u potrazi za njegovom zamenom, a na meti italinskog tima našao se i srpski reprezentativac Dušan Vlahović. Iz Lombardije ka Toskani je već otišla jedna ponuda, ali je na prvu loptu odbijena jer „ljubičasti“ traže najmanje 60 miliona evra. Inter ima još jednu opciju, a to je da osim novca ponudi Fiorentini i Stefana Sensija i Andreu Pinomontija.

Dusan Vlahovic (L) and Diogo Jota
Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Portugal
Beograd, 27.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ugovor Vlahoviću ističe 2023. godine, odbio je da potpiše novi čak i za šest puta veću platu, jer smatra da je vreme za novi izazov.

Podsetimo, pored Intera za Vlahovića su zainteresovani i Milan, Roma, Totenhem, Juventus, Liverpul.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter