2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUKARIČKI POKAZAO KAKAV POTENCIJAL IMA U SVOJIM REDOVIMA: U Švedsku sa dva gola prednosti! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 05.08.21 u 23:02

Fudbaleri Čukaričkog slavili su protiv Hamarbija rezultatom 3:1.

Tim sa Banovog brda zabeležio je pobedu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv švedskog Hamarbija. „Brđani“ su odigrali izvanredan meč i sada su jednom nogom u plej ofu. Golove za Čuku postigli su Đorđe Jovanović i kapiten Marko Docić koji se dva puta upisao u strelce, dok je pogodak za švedsku ekipu postigao Gustav Ludvigson.

Prvu ozbilju priliku na meču imao je Čukarički u 18. minutu kada je Docić odlično šutirao iz slobodnjaka a na odbijenu loptu je natrčao Ndiaje, ali je konačan ishod bio samo korner. Nastavili su da napadaju i to se odmah isplatilo. Đorđe Jovanović je pokazao da se nalazi u odličnoj formi i postigao gol u 22. minutu na stadionu na kom je započeo svoju fudbalsku karijeru i doneo prednost Čukaričkom.

Ipak, prednost nije dugo trajala, Gustav Ludvigson bio je brži od Šapića, utrčao u ogromnu šansu i  rutinski savladao golmana Čuke Đorđa Petrovića i doneo izjednačenje svom timu.

U 35. minutu Aleksa Janković je sjajnim solo prodorom šutirao, golman Dovin je uspeo da odbrani šut, ali se lopta odbila do Ndiajea koji je pogodio stativu i tako propustio veliku priliku, ali se vrlo brzo iskupio. Uspeo je Senegalac da sačuva loptu u 42. minutu i progirao kapitena Docića koji je doveo svoj tim u prednost.

Na startu drugog poluvremena nastavili su da dominiraju na terenu i vrlo brzo povisili rezultat. Igrao se 53. minut kada je Marko Docić ponovo postigao gol nakon sjajne asistencije Alekse Jankovića.

Pokušao je Hamarbi da smanji prednost,a u jednom momentu je napadač pao u kaznenom prostoru nakon kontakta sa Ndiajeom ali je sudija procenio da je on simulirao i dao mu žuti karton. Do kraja meča Čukarički je imao još nekoliko prilika da uveća prednost ali nije imao sreće.

Ipak, pred revanš nosi veliku prednost i plej of se čini nikad bližim.

0
0

2 Komentara

  1. Bravo za Cuku.
    Neka nesposobna uprava Partizana gleda kako igraju oni koje je ta uprava pustila da odu za dzabe . Djordje Jovanovic,Aleksa Jankovic i Veljko Birmancevic su upravo ti igraci.Bruke jedne

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter