0
olimpijske igre

Damir Mikec Olimpijci docek i press aerodrom, 29.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SREBRNI MIKEC REZIMIRAO OI: Nole je došao da se bori za svoju zemlju, iako nije morao! Basketašima se skratila ruka!

Objavljeno: 04.08.21 u 10:16

Ostvario je veliki uspeh.

Srpski strelac Damir Mikec, na Olimpijskim igrama je oduševio naciju osvojivši srebrnu medalju. On se sinoć našao i na utakmici ZvezdaŠerif, a u međuvremenu je za Objektiv rezimirao dosadašnje rezultate u Tokiju. Mikec se prvo dotakao basketaša, rekavši da su bili puni elana, ali da im se u jednom meču skratila ruka.

Spremate se četiri godine za tih nekoliko minuta. Evo, basketaši su bili puni elana, energije, samopouzdanje je pucalo, nije ih zanimalo ko će im biti protivnik, ali eto, skrati se ruka. Ako pobediš tu jednu utakmicu, imaš medalju. Ruse smo razbili u grupi, a oni nas u polufinalu, počeo je Mikec.

Potom je pričao i o Novaku Đokoviću koji nije uspeo da dođe do medalje. Mikec je zaključio da je najbolji svetski teniser mogao da se sprema za US Open, ali da je odlučio da dođe i da brani boje svoje zemlje.

Pa Nole, niko nije ni znao da će igrati u miks dublu, došao je čovek da se bori za svoju zemlju, iako je mogao da se sprema za US Open. Kod nas u manjim sportovima je takođe slično, zaključio je Mikec.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter