0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

ŠOK U MILANU: Navijač upao u prostorije kluba i poslao poruku upravi – Italija bruji o njegovom gestu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.21 u 18:58

Dosta toga se dešava poslednjih dana u Interu

Uglavnom se priča vodi oko odlaska najboljeg napadača Romelua Lukakua, za kog navodno Čelsi hoće da plati 130 miliona evra. Zbog toga je jedan navijač italijanskog kluba došao da poruči čelnicima da do tog transfera ne bi smelo da dođe.

Navijač Intera je zbog danas došao pred prostorije kluba i na vrata zalepio poruku na kojoj pišei: ‘Ne dirajte Lukakua.’ Potom se obratio novinarima i pojasnio svoj potez.

– Ako prodamo Lukaku, onda ćemo morati potpuno da transformišemo ekipu, taktiku, način igre… Ako izgubimo Lukakua, koga ćemo dovesti? Raspadorija? Nemojte da se šalimo. Jel hoćemo da pobeđujemo ili da novih 10-15 godina budemo bez trofeja, gledajući Juventus, Milan i ostale kako ih osvajaju? Žang je pre samo tri nedelje rekao da više neće prodavati najbolje igrače. Ne bih prodao Lukakua ni za 150 miliona evra. Možda bismo izbalansirali finasijsku situaciju, ali s kakvom ekipm bismo ostali, pitao se navijač.

Inter je prošle sezone prvi put nakon 2010. godine osvojio titulu, ali je trener Antonio Konte napustio klub jer uprava ne može da prati njegove ambicije. Čelnici nakon odlaska Hakimija u PSŽ za 60 miliona evra obećali da prodaje najboljih više neće biti, a da li će to zaista ispuniti ostaje da vidimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter