0
olimpijske igre

FOTO: Instagram/Screenshot/oksrbije

‘NISAM ODIGRALA MEČ KARIJERE’: Nina Stojanović progovorila o momentu kada je Novak odlučio da odustane – ‘Samo ja znam šta osećam!’

Objavljeno: 04.08.21 u 16:42

Navijači u Srbiji su se nadali da bi teniseri mogli da nam donesu dve medalje iz Tokija, i to one najsjajnije, a na kraju, vratili su se bez odličja.

Poptuno neočekivan epilog, Novak Đoković je stao u polufinalu, a onda i doživeo poraz za bronzu pa predao meč u miks dublu sa Ninom Stojanović.

Prvi teniser sveta nije mogao na teren zbog povrede i iscrpljenosti, a samim tim je Nina ostala bez prilike da se bori za medalju. On se do sada nije oglašavala, sve do poruke koju je uz zajedničku sliku sa Novakom danas podelila na Instagramu:

– Nekad i sada. Samo ja znam osećanja sa kojima sam se suočila kad sam saznala da nećemo imati šansu da igramo najvažniji meč moje karijere za olimpijsku medalju. Prepoznajem i koliko me je ovaj događaj ispunio najdubljim mogućim emocijama i doneo mi je mnogo sreće, počinje Nina priču na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina (@nina.stojanovic)

Nažalost, morao je da odustane zbog povrede, a naknadno je otkrio da nije reč o jednoj, te da je igrao pod lekovima.

– Hoću da kažem da sam zahvalna, najpre zato što sam bila među najboljim sportistima na svetu. Bila je čast i privilegija igrati uz najboljeg u istoriji tenisa, za svoju zemlju Srbiju. Hvala svima na porukama podrške, volim vas i mnogo ste mi pružili tokom ovog perioda. Hvala vam! Godina se nastavlja, novi izazovi čekaju, cenim svaki minut koji sam provela u Tokiju, dodala je Nina Stojanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter