0
Odbojka

FOTO: OKS

NAKON KOŠARKAŠICA I ODBOJKAŠICE U POLUFINALU: Imaće istog rivala u borbi za finale!

Objavljeno: 04.08.21 u 11:35

Opravdali smo ulogu favorita.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije se pobedom nad Italijom 3:0 (25:21, 25:14, 25:21) plasirala u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju. Iako su izabranice Zorana Terzića imale mali zaostatak u prvom setu, sjajnom igrom pre svega Tijane Bošković, rezultat je potpuno preokrenut u našu korist.

U drugom setu, Srpkinje su pokazale dominaciju. Naša selekcija je povela sa 9:4, pa je set završila sigurno, rezultatom 25:14. Treći i poslednji set, doneo je dosta uzbuđenja. Italijanke su išle na sve ili ništa, povele su 13:9, ali je Srbija ponovo napravila neverovatnu seriju od 6:0 čime je slomila otpor protivnika.

Naša selekcija će se u polufinalu sastati sa reprezentacijom Amerike koja je u polufinalu bila bolja od Dominikanske Republike sa 3:0. Biće ovo novi susret sa SAD, jer su prethodno košarkašice pobedom nad Kinom, zakazale polufinale sa gore pomenutom selekcijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter