0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 06: Alisson Becker of Liverpool reacts during the Group C match of the UEFA Champions League between Red Star Belgrade and Liverpool at Rajko Mitic Stadium on November 06, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

LIVERPUL NAGRADIO GOLMANA: Brazilac još šest godina ‘na crti’ Crvenih!

Objavljeno: 04.08.21 u 18:40

Mesto na crti je zacementirano!

Najmanje još šest godina, Alison Beker će provesti u ugovor, jer je u tom trajanju potpisan novi ugovor između 28-godišnjeg čuvara mreže i premijerligaša. Liverpul ne želi da pusti Brazilca, koji se obavezao na vernost do 2027. godine, u kom će kako sada stvari stoje provesti najbolje igračke godine, jer će kada ugovor istekne imati 34 leta.

Alison je za klupski sajt istakao da je nastavak saradnje prirodna stvar.

– Nisam trošio mnogo vremena o razmišljanjima na tu temu. U prethodne tri godine smo stvorili u našoj kući odnos velikog poverenja, razumevanja. Moja porodica i ja smo ovde jako srećni. Moja deca su se lepo snašla u Engleskoj, prilagodila se na život u drugoj zemlji. Srećan sam što mogu da nastavim da radim ovde, tako da odluka o novom ugovoru nije bila uopšte teška, rekao je Beker za sajt Liverpula.

Alison je dosad sa Liverpulom osvojio titulu prva Engleske, Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo za klubove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter