0
Evrokupovi

Danilo Pantic (C) celebrates after scoring a goal with goalkeeper Aleksandar Popovic Slobodan Urosevic Aleksandar Lutovac Milos Jojic Sinisa Sanicanin Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-Dunajska Sreda (Slovakia) V FK Partizan Dunajska Streda, 22.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

INFORMACIJE IZ PRVE RUKE: Crnogorski napadač savetuje Partizan – ‘Njega ne smete da pustite da se okrene ka golu’

Objavljeno: 04.08.21 u 21:27

Definitivno je Soči najozbiljniji protivnik od svih sa kojima se Partizan sastao ove sezone. Prvi meč je na programu sutra od 18 časova, kada će Parizan gostovati ruskom timu.

Rusi su prošlo prvenstvo završili na petom mestu, ispred mnogih zvučnijih imena tamošnjeg fudbala, dobro su krenuli i u ovaj šampionat, te Luka Đorđević, nekadašnji napadač Zenita, Lokomotive, Arsenala iz Tule, opominje da se radi o vrlo kvalitetnom timu.

– Soči je ozbiljna ekipa. Dobra je okolnost što nije i ista iz prethodne sezone. Otišlo im je nekoliko bitnih igrača, kao što je napadač Zabolotni (CSKA), koji im je bio najbolji strelac, pa Mevlja (Alanja), koji im je završavao veliki posao u odbrani. Ali, kostur tima je ostao na okupu i dosta su kvalitetan sastav, neće biti Partizanu nimalo lako – priča Đorđević za Mozzart Sport.

Nije Soči klub bez mana.

Prvo, nema ovaj ruski tim veliko iskustvo igranja na međunarodnoj sceni. Odbrana Sočija je slabiji deo tima i smatram da Rikardo, Pantić, Marković mogu da im stvore mnogo problema. Vezni red je srce tima, tu su Noboa i Jusupov i ključna stvar za Partizan će biti da njih zatvore.

Đorđević smatra da je Kristijan Noboa najveća opasnost po crno-bele.

Izuzetan igrač! Isti je kao Natho. Fantastičan tehničar, sa savršenim pregledom igre. Kako je „namestio“ gol protiv Ahmata u poslednjem kolu je njegov znak raspoznavanja. Bio sam sa njim zajedno u Zenitu, kada ste na terenu s njim to je milina za igranje. Partizan ne sme da mu dozvoli ni da pogleda ka našem golu!

Poznato je da je Đorđević veliki navijač Partizana, tako da je odgledao sve utakmice crno-belih i ima šta da im zameri.

– Soči je ozbiljnija ekipa od svih sa kojima je Partizan igrao ove sezone, pa će morati i crno-beli da igraju bolje nego na prethodnim mečevima. Jedina stvar koja mi se do sada nije svidela je drugo poluvreme protiv Strede. Tim kao što je Partizan ne sme sebi da dozvoli protiv takvog rivala da upada u probleme, da ga golman spasava. To Parni valjak mora da rešava kao Zvezda što je rešila Kajrat. Sa takvim izdanjem u Sočiju bilo bi mnogo više problema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter