0
Evrokupovi

Slavoljub Djordjevic Vojvodina - Panevezis Panevezys UEFA UECL Europa Conference League 29.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ĐORĐEVIĆ PRED LASK: „Njihovo najopasnije oružje je što igraju kao tim“!

Objavljeno: 04.08.21 u 12:53

Vojvodina je održala konferenciju za novinare pred meč sa LASK-om na kojoj se javnosti obratio Slavoljub Đorđević. 

Igrači Vojvodine igraće u četvrtak prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv austrijskog LASK-a.

Prvo je tener Vojvodine pričao o predstojećem protivniku.

LASK je stabilan evropski klub, koji ima sjajne rezultate u protekle dve godine u Evropi. Pretprošle sezone su ispali u osmini finala Lige Evrope od Mančester Junajteda, prošle im je falio bod da prođu grupu. LASK ima ozbiljan igrački kadar, igraju direktan fudbal, dosta trče i fizički su jaki i disciplinovani. Njihovo najopasnije oružje je što igraju kao tim, nema individualaca. Napadaju sa velikim brojem igrača, najčešće u formaciji 3-4-3, nekada 3-5-2 „, rekao je Đorđević.

Zatim je potvrdio da Miljan Vukadinović i Mihajlo Nešković neće biti u konkurenciji za tim.

„Uspeli smo da odložimo utakmicu u Lučanima i to nam je pomoglo da oporavimo neke igrače koje su igrali roviti protiv Panevežisa, tu pre svega mislim na kapitena Čovića. Sa nama treniraju i Vukadinović i Nešković, ali oni neće biti u sastavu za ovaj meč. Očekujem da dođe što više publike, da podrže ove momke, učinićemo sve da ostvarimo pozitivan rezultat“, izjavio je Slavoljub Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter