0
Evrokupovi

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Cukaricki-Zlatibor goalkeeper Djordje Petrovic Beograd, 20.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ĐORĐE PETROVIĆ ZA HOTSPORT: Golman Čuke oprezan pred sutrašnji meč – ‘Očekuje nas pravi fudbalski rat’

Objavljeno: 04.08.21 u 19:19

Sutra od 21 sat, fudbalere Čukaričkog očekuje novi evropski izazov.

U okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, Čukarički će na stadionu Partizana ugostiti ekipu Hamarbija. Tim sa Banovog brda je uspešno preskočio prvu prepreku na putu ka grupnoj fazi novog takmičenja, pošto su u dvomeču eliminisali azerbejdžanski Sumgait.

Izabranici Dušana Đorđevića sjajno su otvorili novu sezonu Superlige Srbije, nakon dve utakmice, ostvarili su isto toliko pobeda.

Fudbal Super League Season 2019-2020 – Cukaricki v Javor Ivanjica
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sjajno smo počeli novu sezonu u Superligi Srbije, odigrali smo dve utakmice i zabeležili dve pobede. Uspevamo da igramo paralelno na dva fronta, nama je cilj da kroz domaće prvenstvo ‘izađemo’ u Evropu i naredne godine. Sad nas opet očekuje gust raspored, sutra igramo protiv Hamarbija, pa u nedelju protiv Kolubare, nama igračima to mnogo znači, što pobeđujemo i u Evropi i domaćem šampionatu – rekao je za HotSport golman Čukaričkog, Đorđe Petrović.

Mladi čuvar mreže Brđana je svestan da njegov tim sutra igra utakmicu protiv jedne veoma ozbiljne ekipe.

Ovo je jedno lepo iskustvo za nas, kao i za ceo klub. Ponovo igramo protiv jedne jake ekipe, kao što je pre dve godine to bio Molde. Hamarbi je jedna odlična ekipa, koju sa klupe predvodi Miloš Milojević, tako da nas sutra očekuje jedan pravi ‘fudbalski rat’. Znamo da imaju dosta dobrih pojedinaca u napadu, ali nema sumnje da su sjajni i u svim linijama tima – istakao je mladi golman u razgovoru za naš portal.

Fudbal-Super League Season 2020/2021 – Cukaricki-Zlatibor
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Bivši fudbaler Čukaričkog Veljko Birmančević sinoć je zablistao u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U pobedi Malmea nad Glazgov Rendžersom, srpski internacionalac je jedanput zatresao mrežu, i jednom asistirao.

– Ovim putem bih čestitao Veljku, juče je dao gol i asistirao. Zaista mu ide dobro, baš mi je drago zbog njega što se za kratko vreme odlično snašao u novom klubu.

Petrović poziva sve navijače Čukaričkog da sutra dođu na stadion Partizana.

– Voleo bih da navijači sutra dođu u što većem broju, i da popune zapadnu tribinu stadiona u Humskoj. Nadam se da će biti 7,8 hiljada ljudi i da će uživati u jednoj lepoj utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter