0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter screenshot

ABALIGAŠI SVE JAČI: FMP predstavio novo pojačanje, stigao MVP bugarskog šampionata!

Objavljeno: 04.08.21 u 17:00

Novo lice u Železniku!

KK FMP je jači za još jednog iskusnog igrača, Danila Tasića koji je sa ‘panterima’ potpisao jednogodišnji ugovor. Danilo koji je rođen 1993. godine je visok 207 centimetara, igra na poziciji krilnog centra.

Prve košarkaške korake pravio je u niškom Konstantinu za koji je igrao šest sezona od 2012. godine, a nakon toga internacionalnu karijeru gradio je u Rumuniji (Dinamo, Pitešti), Poljskoj (Stal) i Bugarskoj u kojoj je prošle sezone imao fantastičnu godinu kao prvotimac Levskog iz Sofije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ABA Liga (@aba.liga)

Osim titulom, Danilo se okitio i priznanjem najboljeg i najkorisnijeg igrača lige sa prosekom od 19 poena, 9 skokova i 4 asistencije po meču. Odlikuje ga raznovrsna igra, šut, ali pregled igre, pa će dolazak Tasića predstavljati vredno pojačanje za rekonstruisanu ekipu FMP-a u koju su tokom leta stigli i Nerandžić, Džons, Njuels i Nikolić, a ugovor je produžio i Izundu.

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter