2
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

SKANDAL U ČEŠKOJ, GOSTI HTELI DA NAPUSTE TEREN: Rasističke uvrede Spartinih navijača!

Objavljeno: 03.08.21 u 23:25

Nesportski potez domaćih navijača.

Fudbaleri Monaka su u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona savladali Spartu iz Praga u gostima sa 2:0. Francuski tim je pokazao kvalitet, kontrolisao je tok meča, ali je ovaj susret obeležio veliki rasistički ispad.

Nakon što su gosti pogotkom Tčuamenija poveli u 37. minutu, malo je falilo da se utakmica prekine. Češki navijači su ovaj gol prihvatila na najgori mogući način, pa su krenuli da rasistički vređaju Monakove igrače. U izveštajima koji su stigli nakon meča, navodi se da su oni ispuštali majmunske krike.

Francuzi su bili spremni da napuste teren, ali je ključnu ulogu odigrao sudija Majkl Oliver. On je uspeo da smiri gostujuće fudbalere, koji su odlučili da nastave meč. Takođe se sa razglasa mogla čuti i poruka da će se utakmica završiti ako se ove uvrede ponove. Konačan rezultat postavio je Foland u 59. minutu.

SVI REZULTATI: 

Malme – Rendžers 2:1
Sparta – Monako 0:2
Kluž – Jang Bojs 1:1
Genk – Šahtjor 1:2
PSV – Mitjiland 3:0
Crvena zvezda – Šerif 1:1
Olimpijakos – Ludogorec 1:1

0
0

2 Komentara

  1. Kanga je zvezdin najbolji igrac, njemu gledas za greske a mister, panjkov, grobelja i krsticic aka krsti se boze krshine su ti ok? Bez Knage smo nula, dva misha katai i ivanic nestanu svaki put kad je dur dupetu protiv jacih timova. Tacno se vidi indollentnost ove dvojice protiv iole jacih ekipa. To treba da kritikujes a ne Kangu, koji je juche preuzimao odgovornost, borio se, uklizavao, delio lopte.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ubio vas je glupak Kanga! Prvi grozni faul-gol! Drugi glupi faul-iskljucenje. A vi ga slavite!? JA bih ga PROTERAO IZ KLUBA JER JE IDIOT! A koliko me secanje sluzi, nije mu je ovo prvi put.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter