2
Evrokupovi

Fudbal-Champions League-Third qualifying round-1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Sheriff (Moldavia) Beograd, 02.08.2021. foto: Starsport.rs ©

PROSIDBA NA MARAKANI: Devojka je rekla ‘da’! Zanimljiva scena u toku utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.21 u 22:08

Crveno-beli su bolji za sada.

Crvena zvezda trenutno igra protiv Šerifa iz Moldavije u okviru 3. kola kvalifikacija za ulazak u Ligu šampiona. Rezultat na poluvremenu je 1:1, a pogodak za srpskog šampiona je postigao Dioni.

5. minut utakmice je obeležila ljubav jednog mladog i uskoro bračnog para. Momak iz Knina je odlučio da danas na stadionu zaprosi svoju voljenu izabranicu. Mlada dama je rekla sudbonosno ‘da’ i odmah je nastalo oduševljenje. Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Gol za vođstvo, postigli su Moldavci nakon slobodnog udarca u 33. minutu. Kastanjeda je prebacio živi zid i uhvatio Milana Borjana na krivoj nozi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Pred sam kraj prvog dela igre, radost Zvezdi donosi Loi Dioni. Kanga je uputio dobar centaršut, a lopta se odbila do Dionija koji je ostao zaboravljen na levoj stativi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter