0
Košarka

FOTO: KSS

NAŠE DAME SU SPREMNE ZA NOVI IZAZOV: ‘Očekuje nas najvažniji meč na turniru’

Objavljeno: 03.08.21 u 11:30

Srbija je u četvrtfinalu!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije će u sredu od 03:00h po našem vremenu odmeriti snage sa nacionalnim timom Kine. Meč četvrtfinala Olimpijskog turnira u Tokiju srpske košarkašice dočekuju u dobrom raspoloženju, nakon trijumfa protiv Južne Koreje.

-Očekuje nas najvažniji meč na turniru. Videli smo da nas je Koreja dosta namučila, a Kina ima sličan stil igre i mnogo je kompletnija. Imaju bolje igračice i na spoljnim i na centarskim pozicijama. Smatram da će većina stvari na terenu zavisiti od nas i fokus treba da bude na našoj igri. Da pokažemo pravu igru, koju nismo imale u grupnoj fazi i verujem da ćemo to uspeti da uradimo u četvrtfinalu – istakla je Aleksandra Crvendakić za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Uoči utakmice se oglasila i Ana Dabović.

-Biće to teška i nezgodna utakmica, posebno zato što igramo protiv veoma agresivne ekipe. Videli smo protiv Koreje kako izgleda ta košarka, a Kina je još jača. Svaka utakmica četvrtfinala je teška. Mi moramo da ispravimo naše greške, da pokažemo našu energiju iz svih ovih godina i to je jedini način na koji možemo doći do pobede. Ja se nadam da ćemo uspeti u tome i da ćemo zadovoljne zavrdditi utakmicu protiv Kine – zaključila je Ana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter