0
olimpijske igre

FOTO: Instagram/ Screenshot

MORA TO BOLJE: Sutra više nego zanimljiv dan za naše u Tokiju!

Objavljeno: 03.08.21 u 17:56

Srbija se nada nešto boljem danu!

Utorak nije bio preterano dobar za srpski sport, a posebnu gorčinu u ustima ostavlja četvrto mesto koje je zauzela Ivana Španović u disciplini skok u dalj.

Sutra će prvi na programu biti naši kajakaši. Oko tri časa iza ponoći, u disciplini K1 200m će nastupiti Bojan Zdjelar, a odmah nakon njega tu će biti i Strahinja Stefanović. Nakon njih dvojice, u disciplini K1 500m, nastupa Milica Novaković, a njen nastup bi trebao da bude na programu oko 3:45 ujutru.

Jako bitan meč igraju i naše košarkašice. Četvrtfinalni duel i Kina kao rival za prvakinje Evrope. Ovaj duel bi trebao da počne tri sata iza ponoći.

Rvač Zurab Datunašvili boriće se u nekoj vrsti ‘repasaža’.. Ako pobedi, Zurab ide na borbu za bronzu, gde se već plasirao Hukleka iz Hrvatske.

Stevan Andrija Micić bori se u disciplini slobodnim stilom do 57kg, a prvi meč na turniru će imati protiv domaćeg borca.

Vaterpolisti i odbojkašice igraju protiv selekcija Italije. Odbojka je na programu od 10h, dok će vaterpolisti zaplivati u 11:20.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter