0
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015 Partizan v Vozdvovac Nikola Drincic Beograd, 21.02.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Drinčić okačio kopačke o klin, ali već ima novi posao – upušta se u trenerske vode!

Objavljeno: 03.08.21 u 12:57

Nekadašnji fudbaler Partizana Nikola Drinčić odlučio je da okači kopaćke o klin.

Nakon što mu je istekao ugovor sa Vojvodinom, Nikola Drinčić je odlučio da ode u zasluženu penziju. Međutim, on ne želi da ode skroz iz fudbala, pošto je već dobio novi posao.

Iskusni vezista stiže u IMT, ali ne kao igrač, već kao trener u stručnom štabu, koji predvodi Ivica Šimičić. Prvobitna ideja je bila da zaigra za ambicioznog prvoligaša, ali je ipak na kraju odlučeno da se upusti u trenerske vode.

Fudbalska utakmica Ling Long super lige Srbije izmedju FK Vojvodina i FK Radnik iz Surdulice
Drincic Nikola
Novi Sad 18.09.2020
Photo:Nenad Mihajlovic

Popularni Drina iza sebe ima veoma bogatu karijeru. Pre 18 godina, počeo je u Partizanu, da bi potom igrao za Teleoptik, Spartak, Rad, Čukarički, Vojvodinu, Radnički i Partizan.

Što se tiče inostrane karijere, nosio je dres Gazientepa, Amkara, Spartaka iz Moskve, Krasnodara i Makabija. U najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji, zabeležio je 180 nastupa, dok je Rusiji odigrao 142 utakmice.

Ambicije IMT-a su u poslednje vreme veoma porasle, na popularni ‘Old Traktor’ već su stigli Mesarović, Petrović i Radočaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter