4
Evropske lige

Fudbal-Champions League-Third qualifying round-1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Sheriff (Moldavia) Beograd, 02.08.2021. foto: Starsport.rs ©

KANGA NE MOŽE DA PREBOLI CRVENI KARTON: Delije ga podržale sa tribina! (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.21 u 23:53

Gejlor Kanga posle dva žuta kartona morao da napusti teren. 

Utakmica Crvene zvezde i Šerifa trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona završena je  rezultatom 1:1. Prvo su gosti došli u vođstvo golom Kastaneda u 33. minutu igre, a izjednačenje crveno-belima doneo je Dioni u nadoknadi prvog poluvremena.

Ipak, u prvom planu našao se reprezentativac Gabona pošto je ranije morao u svlačionicu. Kanga je dobio prvi žuti karton za sapletanje igrača, a upravo iz tog faula, usledio je šut posle kojeg je  Zvezda primila gol. Drugi žuti karton Kanga dobija u 58. minutu zbog povlačenja za dres.

Gabonac nije mogao da se pomiri sa tim pa je posle utakmice prišao glavnom sudiji Haceganu u želji da dobije obrazloženje zašto je dobio crveni karton. Dok je Kanga bio u raspravi sa sudijom navijači Zvezde su uzvikivali „UEFA mafija“.

0
0

4 Komentara

  1. Slazem se da je nelogicno da Rumun sudi Moldavcima. Manje-vise je dobro sudio, Kangi opravdano dao zute, ali je napravio veliku gresku kad je zaustavio Bena u brzom prodoru kad ga je lopta udarila u lice, a sudija svirao ruku. Pomocni nije digao zastavicu, tako da glavni nije trebao da se mesa. Ako nije dobro video, onda ne moze ni da sudi nesto sto ne vidi, vec samo sto vidi, situacija je bila takva da je Ben izlazio direktno pred gol. A Kanga je po ko zn akoji put doneo Zvezdi vise stete nego koristi. Kad je protiv Ludogoreca dobio crveni, branio sam ga, misleci da je veliko pojacanje, ali on stalno pravi iste greske, i faul u zoni suta pravi relativno cesto. AKo se pravi faul, to se radi negde iskosa ili ako igrac bas izlazi sam pred gol, a ne u ovakvoj situaciji sa postavljenom odbranom.

    0
    0
    Odgovori
  2. OK bio je drugi žuti, ali sudija Rumun a sudi Moldavcima to je isto kao kad bi Srbin sudio nekom timu iz Republike Srpske. Perfidno je koristio mogućnost da neke situacije sudi u korist Šerifa,jesu sitnice ali utiču na igru.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije valjda???? Sta mislis da je sudio Hrvat,to je realnija slicnost… Realno su bili bolji,Zvezdina jedina sansa su njihove ozbiljne greske… Serif je ozbiljan tim i za Zvezdu i za Partizan!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter