1
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER - 06: Marko Marin (R) of Crvena Zvezda in action against Christian Eriksen (L) of Tottenham Hotspur during the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Tottenham Hotspur at Rajko Mitic Stadium on November 6, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

JEZIVA ISPOVEST: Napadač Barse se prisetio horora u Kopenhagenu – ‘Pogledao sam ga, on je bio mrtav’

Objavljeno: 03.08.21 u 13:55

Njegov saigrač iz reprezentacije o nemilom događaju.

Dva meseca je prošlo od nemilog događaja u Kopenhagenu kada se Kristijan Ekisen srušio na teren u toku utakmice sa Finskom na Evropskom prvenstvu.

Njegov saigrač iz reprezentacije Danske Martin Brajtvajt prisetio se te stravične situacije i ispričao šta je on u tom momentu pomislio.

U jednom trenutku sam pogledao Eriksena i on je bio mrtav. Kada vidite mrtvo telo, nemate sumnju. Znate odmah da je neko mrtav, to je jasno. To sam ja video. Počeo sam da se molim – ispričao je Brajtvajt.

Eriksen se vratio u Inter, gde ga očekuju detaljni lekarski pregledi nakon čega će biti utvrđeno da li će ponovo moći da zaigra na zelenom tepihu. Prema važećim propisima u Italiji, sportisti kojima je ugrađen defibrilator, među kojima je i Danac, ne smeju da budu na terenu.

– Eriksen trenutno ne sme da igra fudbal. Ako mu uklone defibrilator, kao znak da je sa njim sve u redu, može da se vrati u Inter – izjavio je Franko Brakonaro iz FS Italije.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter