0
AdmiralBet ABA Liga

BELGRADE, SERBIA - JUNE 28: KK Partizan new head coach Zeljko Obradovic pose during his presentation at Radisson hotel on June 28, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘DOBRO PAMTIM SVE’: Žoc će se raspametiti kada vidi ovo – u Dubici osvanuo najlepši mural posvećen Željku Obradoviću! (FOTO)

Objavljeno: 03.08.21 u 18:49

Stvoreno je novo remek delo.

Vest da će Željko Obradović od naredne sezone sedeti na klupi Partizana prouzrokovala je veliki zemljotres u srpskoj košarci. Odluka popularnog ‘Žoca’ da preuzme klub iz Humske vratila je veru u život navijačima ‘Parnog valjka’.

Ako je neko živa legenda Partizana, onda je to ovaj čovek, najtrofejniji košarkaški trener u Evropi. Grobari se nadaju da će iskusni stručnjak uspeti da njihov klub vrati na staze stare slave.

Sa dolaskom Željka Obradovića sigurno je da dolazi određena doza stabilnosti, koju će ovaj iskusni stručnjak pokušati da prenese na svoje momke, potpomognut navijačima, kojih će nadamo se sledeće sezone biti na tribinama, nakon godinu i po dana pauze zbog korone.

Otkako je preuzeo crno-bele, Žoc je dobio mnogo murala, a danas je osvanuo još jedan, možda i najlepši. Navijači su oslikali mural sa njegovim likom uz natpis ‘Dobro pamtim sve‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter