0
Evrokupovi

Fudbal Super League Season 2020-2021 FK Rad v FK Vozdovac goalkeeper Dusan Markovic Beograd, 15.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘DA, ZNAM KAKO JE NA MARAKANI’: Uoči večerašnje utakmice, oglasio se golman Šerifa i otkrio čemu se nada!

Objavljeno: 03.08.21 u 19:31

Mladi čuvar mreže veruje da njegov tim može da se nada dobrom ishodu.

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 sat na svom stadionu igraju utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv moldavskog Šerifa.

Crvena zvezda i Šerif nikada do sada nisu „ukrstili koplja“ na zvaničnim utakmicama, tako da će ovaj dvomeč biti prvi u istoriji ova dva kluba. Između stativa moldavskog tima, stajaće srpski golman Dušan Marković.

Uoči ovog meča, Marković je dao izjavu za portal Republika. On je prethodne sezone u dresu Šerifa zabeležio 11 nastupa. Pred večerašnju utakmicu, istakako je da u redovima njegovog tima vlada odlična atmosfera.

Kod nas je super atmosfera, imamo četiri pobede u kvalifikacijama i sigurno je to neki znak da možemo da budemo konkurentni i u ovom meču. Mislim da smo svi dobro pripremljeni i dobro upućeni u sve što nas čeka – izjavio je Marković.

Fudbal Super League Season 2018-2019
Rad v Crvena Zvezda
goalkeeper Dusan Markovic
Beograd, 17.03.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nema sumnje da je Crvena zvezda favorit, međutim, u Moldaviji se ne slažu sa tim.

– Mislim da to zavisi od prve utakmice. Ali svakako na svom terenu imamo prednost.

Marković ističe da njegova ekipa može da se nada dobrom ishodu.

Mislim da je najbitnija naša igra i disciplina. I da ako mi budemo na nivou iz prethodnih utakmica, možemo da se nadamo dobrom ishodu – uveren je mladi golman moldavskog kluba.

Dušan je u mlađim danima branio boje beogradskog Rada te vrlo dobro zna kakva je atmosfera na beogradskoj Marakani ali njegovi saigrači to još uvek nisu doživeli.

– Da, znam kako je na Marakani. Saigrači nisu svesni tih stvari i nikad nisu igrali pred takvim ambijentom – rekao je Marković.

Na kraju je mladi golman i otrkio sa kakvom igrom i rezultatom bi bio zadovoljan na večerašnjem okršaju.

– Iskreno ja iz svog ugla i poznavajući situaciju i kako je igrati na Marakani pred punim stadionom, bio bih zadovoljan nerešenim rezultatom i da odluku o prolazu prenesemo u Tiraspolj – zaključio je mladi golman Šerifa, Dušan Marković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter