0
Evropske lige

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Cukaricki-Zlatibor Veljko Birmancevic (R) celebrates after scoring a goal Beograd, 20.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BIRMANČEVIĆ EKSPLODIRAO PROTIV DŽERARDA: Gol i asistencija za veliku pobedu Malmea! (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.21 u 21:18

Izvanredna partija srpskog fudbalera.

Treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, počelo je utakmicom između Malmea i Rendžersa. Šveđani su slavili na svom terenu sa 2:1, a blistao je nekadašnji fudbaler Čukaričkog Veljko Birmančević.

Prvo poluvreme proteklo je bez većih uzbuđenja, da bi već na samom startu drugog videli dva gola. Igrao se 47. minut kada je Birmančević nakon sjajne finte uputio centaršut u srce šesnaesterca. Loptu je zahvatio Rieks i čini se da golman gostiju nije imao nikakve šanse.

Samo dva minuta nakon toga, Srbin se ponovo našao u glavnoj ulozi. Nakon greške jednog fudbalera gostiju, Malme je krenuo u kontru, koju je sjajno završio Birmančević, pokazavši da na njega može ozbiljno da se računa.

Srpski fudbaler je iz igre izašao u 74. minutu, a do kraja susreta, domaći nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu. Stiven Dejvis je u 95. minutu doneo gol, koji će sigurno dosta značiti Džerardovoj ekipi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter