0
Evrokupovi

Vojvodina - Panevezis Panevezys UEFA UECL Europa Conference League 29.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VOJVODINA JE LOŠE PROŠLA NA ŽREBU, ALI OPTIMIZAM POSTOJI: „Galatasaraj je na papiru možda favorit“!

Objavljeno: 02.08.21 u 17:28

Vojvodina je saznala potencijalne rivale protiv kojih će igrati ukoliko prođu LASK. 

Novosađani znaju da ih čeka izuzetno težak posao, pobedom nad austrijskim klubom u finalu plej-ofa igraće protiv Galatasaraja, pošto je malo za verovati da će Sent Džonston uspeti da napravi iznenađenje.

Međutim, trener Vojvodine Slavoljub Đorđević pun je optimizma i veruje da su čuda moguća.

„U evropskim kvalifikacijama svaka runda je sve teža i teža i niko ne sme da bude potcenjen. Ni Galatasaraj ne sme da potceni Sent Džonston, kao što ni mi nismo Panevežis. Danas svako igra fudbal, to nije fraza i upravo je naš prethodni rival to dokazao, iako nije atraktivan niti dolazi iz neke fudbalske sredine. Nijedna ekipa nije slučajno u završnoj fazi kvalifikacija i zato treba poštovati sve rivale. Galatasaraj je na papiru možda favorit, ali imamo još vremena i ne želimo da žurimo. Fokusirani smo samo na LASK. Odložena utakmica protiv Mladosti nam je toliko značila, momci su sveži, odmorni, puni elana. Napunili su opet baterije na fizičkom i psihološkom planu, oporavili su se od lakših povreda i sve što vidim na treningu me čini optimistom pred nastavak kvalifikacija“, rekao je Đorđević.

Vojvodina svoj meč protiv LASK-a igra u četvrtak u 19 časova, a revanš će se odigrati sedam dana kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter