0
ATP

FOTO: STARSPORT

ŠPANAC PORUČUJE: ‘Đoković je mentalna gromada! Za Karenja će ovo biti najveći uspeh u karijeri’

Objavljeno: 02.08.21 u 22:46

Nekadašnji teniski as je imao samo reči hvale za Novaka.

‘Prvi reket sveta’ je u poražen od Pabla Karenja Buste u borbi za 3. mesto na Olimpijskim igrama u Tokiju. Španac je slavio sa 2:1 u setovima. Nakon tog duela, oglasio se nekada 2. igrač sveta Aleks Koreča. Teniski analitičar je biranim rečima govorio o Noletu.

-Sada mora da se odmori i oporavi jer je bio hit. Do NJujorka je ostalo mesec dana i videćemo da li će do tad igrati neki turnir. Pokazao je da je mentalna gromada. Motivacija da stigne do rekorda i 21. grend slem titule je toliko velika – izjavio je Španac za ‘Radio Marku’.

Koreča je oduševljen igrom svog sunarodnika.

-Za Karenja će ovo biti najveći uspeh u karijeri, ako ne osvoji grend slem. On je veoma čvrst rival i igrači ne vole da igraju protiv njega. Teško ga je pobediti. Pobedio je dvojicu najboljih i pokazao da je spreman da se bori protiv njih. Postao je stabilniji, bolje podnosi pritisak. Igrači će ga sada gledati drugačije. Imamo kompletnog igrača – zaključio je Koreča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter