0
Evrokupovi

FOTO: UEFA

SOČI SLAVIO PRED DUEL SA PARTIZANOM: Nekadašnji as Zenita blista na terenu!

Objavljeno: 02.08.21 u 21:48

Rusi u četvrtak stižu u Beograd!

Na ‘Ahmat Areni’ je odigrana utakmica 2. kola Premijer lige Rusije. Domaći Ahmat Grozni je ugostio Soči, a gosti su slavili rezultatom 1:2.

Ovaj meč je zanimljiv domaćoj javnosti, jer ekipa Sočija u četvrtak stiže u Beograd gde će odmeriti snage sa Partizanom u okviru 3. kola kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige konferencija.

Gostujući tim je stigao do prednosti autogolom Danila Utkina u 26. minutu meča. Soči je želeo trijumf i gosti su uspeli da dupliraju prednost u 59. minutu.

Mrežu Ahmata zatresao je Marko Dugandžić iz Hrvatske, a u ulozi asistenta se našao Kristijan Noboa. Iskusni reprezentativac Ekvadora je glavna zvezda ekipe Sočija. Nekadašnji vezista Zenita blista na terenu.

Konačan rezultat je postavljen u samom finišu meča. Gabrijel Ianku je u 86. minutu postigao pogodak i smanjio na 1:2. Gol iskusnog Rumuna nije uticao na ishod meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter