1
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2013-2014 Partizan v Novi Pazar Nikola Ninkovic Marko Scepovic Ismael Fofana and Milan Lukac Beograd, 10.08.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POTPUNO NEOČEKIVAN POVRATAK: Partizan pronašao veliko pojačanje, stiže miljenik navijača!

Objavljeno: 02.08.21 u 13:20

Fudbalski klub Partizan se nedavno rastao sa doskorašnjim kapitenom i čuvarom mreže Vladimirom Stojkovićem, a uskoro bi trebalo da stigne zamena za njega…

Iako su branili na poslednje dve utakmice, Aleksandar Popović proitv Dunajske Strede, a Nemanja Stevanović protiv Voždovca, deluje da ni jedan ni drugi ipak neće biti prva opcija za ovu sezonu.

Naime, posle nekoliko dana razmatranja, crno-beli su pronašli rešenje i to u liku ljubimca navijača – Milana Lukača (35), koji je posle nekoliko godina boravka u Turskoj na pragu povratka u Humsku, saznaje ‘Telegraf’.

Fudbal UEFA Europa League season
2014-2015 Play-Off
Partizan v Neftci
Goalkeeper Milan Lukac
Beograd, 08.21.2014.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Iskusnom čuvar mreže je ovog leta istekao ugovor sa turskim Akhisarom, u kome je u minulih šest godina stekao status legende, nosio i kapitensku traku, pa su u Partizanu promenili prvobitni plan i odlučili da ga ipak angažuju, pošto stiže bez obeštećenja. Prvobitna ideja je bila da se angažuje mlad golman, koji bi stasavao uz Stevanovića i Popovića, koji je takođe mlad, ali već ima iskustvo, ali takve opcije nije bilo na tržištu, pa je odlučeno da se posegne za drguim rešenjem.

Dogovor dve strane je veoma blizu i očekuje se da Lukač ponovo zaduži dres crno-belih i pojača konkurenciju na gol liniji u predstojećim mečevima. Pre svog prvog dolaska u Humsku, Lukač je branio boje Mladosti iz Bačkog Jarka, Žarkova, Srema, Čukaričkog, AEK iz Atine i OFK Beograda, a u Partizan je stigao na preporuku upravo Vladimira Stojkovića.

U srca navijača za sva vremena je ušao na 146. večitom derbiju, kada je odbranio dva penala, nakon čega su crno-beli golovima Drinčića i Kojića slavili.

(VIDEO:YouTube/FK Crvena zvezda)

U prvom mandatu, Lukač se u Humskoj zadržao dve godine, upisao 67 mečeva za crno-bele i šampionsku titulu u sezoni 2014/2015…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter