0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Lako do zarade!

Objavljeno: 02.08.21 u 11:01

Ponedeljak deluje najslabije od cele nedelje ali ipak smo sklopili tiket. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas pristojnu kvotu.

19.00 Sonderjyske – Nordsjaelland

Možda se pitate zašto smo tipovali golove na utakmicu klubova koji imaju prosek golova po utakmici na startu sezone 0,5 i 1,5. Zato što su u poslednjih 10 međusobnih susreta došli 10 puta 3+ i 10 puta GG3+. Danci nemojte izneveriti.

Predlog: UG3+ (1,67)

18.00 Lechia Gdansk – Wisla Plock

Visla je redovna mušterija Legiji iz Gdanjska ali mi smo se ipak odlučili na golove ovaj put. Ne može niko nikog toliko pobeđivati. Valjda. Zapravo, neka ih pobede i ovaj put samo nek to bude sa 3 gola ukupno i svima dobro. Ovde se može juriti i 1&GG.

Predlog: UG3+ (1,98)

20.45 Kilmarnock – Ayr United

Poslednja utakmica prvog kola Škotskog Čempionšipa igra se između Kilmarnoka i Ajra. Kilmarnog je prošle sezone u finalu plej-ofa ostao bez statusa prvoligaša gde je završio Dandi junajted. Ajr zbog gol razlike nije ispao iz lige tj otišao u plej-aut. Domaće očekujemo u top 3 ove sezone i što ne bi krenuli da uzimaju bodove od starta.

Predlog: 1 (1,71)

20.45 Auxerre – Grenoble

Dva potpuno različita starta sezone imali su ovi klubovi, Okser odličan, a Grenobl očajan. Osim toga u međusobnim duelima ovih klubova domaćin je mnogo uspešniji iako su u poslednjih 10-ak previše puta remizirali. Okser je veliki favorit i očekujemo keca, a očekujemo i da na kraju sezone bude bar 10 mesta ispred njihovog današnjeg rivala.

Predlog: 1 (1,99)

KUPNA KVOTA 11,25 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

ekspres tiket – 7582631

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter