1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEGENDA CRVENE ZVEZDE PORUČUJE: ‘Žreb me nije obradovao! Znam koje zamke postoje i kakve opasnosti vrebaju’

Objavljeno: 02.08.21 u 20:21

‘Za početak hajde da se Zvezda plasira u plej-of!’

Čuveni golgeter Dušan Savić je u razgovoru za Sport Klub govorio o žrebu za 4. kolo kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona. Aktuelni šampion Srbije će u slučaju pobede protiv Šerifa iz Moldavije, odmeriti snage sa boljim iz duela Dinamo Zagreb – Legija Varšava.

Nekadašnji fudbalski as se nije obradovao potencijalnom protivniku.

-Žreb me nije obradovao, štaviše…Znam koje zamke postoje i kakve opasnosti vrebaju, pritom oba kluba zaslužuju da se nađu u društvu probranih. Neko će, ipak, morati da otpadne. Za početak, hajde da se Zvezda plasira u plej-of, korak po korak, zatim, neka padne i Dinamo – istakao je legendarni golgeter.

Dušan je otkrio i o kojim zamkama je govorio.

-Bojim se da eventualni dvoboj srpskog i hrvatskog prvaka neće biti samo fudbalski, a, što se zamki tiče, one će se postavljati van Srbije, na raznim mestima – poručio je Dušan Savić u razgovoru za Sport Klub.

0
0

1 Komentara

  1. Došlo doba, da se ljubav proba!!!! Velika ljubav prema Srbiji i C.Zvezdi!!! Napred braćo, u boj krenite junaci svi…….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter