0
Evrokupovi

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v Napredak Milos Vazura Beograd, 06.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘DOBRO JE DA SMO NJIH IZBEGLI’: Crno-beli zadovoljni žrebom, ali pozivaju na oprez – ‘Još je rano da razmišljamo o tome!’

Objavljeno: 02.08.21 u 15:41

Fudbaleri Partizana su danas na žrebu u Nionu saznali ime potencijalnog rivala u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija.

Ukoliko ostvari pobedu nad ekipom Sočija, protivnik Partizana u poslednjoj rundi biće pobednik iz dvomeča Santa Klara – Olimpija.

Tim povodom generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura je rekao da je još rano da se razmišlja o toj fazi, ali da su u Humskoj zadovoljni žrebom.

– Još uvek je rano pričati o žrebu, jer nas čeka prvo ozbiljna utakmica sa ekipom Sočija. Ali, gledajući unapred, zadovoljni smo žrebom, jer smo izbegli Trabzon – Molde, kao izuzetno težak par. Ponavljam, još smo daleko od svega, ali smo generalno zadovoljni žrebom, istakao je Vazura.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter