0
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

CRVENU ZVEZDU ČEKA VELIKI DUEL PROTIV ŠERIFA: Stanković neće moći da računa na tri igrača! (FOTO)

Objavljeno: 02.08.21 u 16:27

Crvena zvezda dočekuje Šerif u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Povodom predstojeće utakmice između Crvene zvezde i Šerifa održana je konferencija za novinare u kojoj se Dejan Stanković obratio sportskoj javnosti.

Od igre protivnika zavisiće igra Crvene zvezde. 

„Kao što sam rekao i pred Kairat, da će dosta zavisiti od nas kakav će protivnik da bude. Protiv Kairata smo ušli dosta jako, uz jedan jak pritisak. Jednostavno nisam im dao da dođu do vazduha i da izađu malo više gore da nam prave problem u pritisku. Tako ćemo isto gledati da uradimo i sutra, uz jedan jak pritisak, direktnu igru, da ne damo veliku razmenu pasova jer oni imaju momke koji imaju individualan kvalitet“- rekao je Stanković.

 

FOTO: HOTSPORT

Startnu postavu igraće oni najbolji.

„Izaći će oni najbolji, gledaćemo nas pre svega i naravno gledaćemo da otkinemo protivniku sve ono što je dobro“- izjavio je trener Zvezde.

Na pitanje da li je njihov individualni kvalitet glavni adut, Stanković je izdvojio pleja koji nekada igra iza špica, a nekada ispred odbrane.

„Ako se razigraju, to izdvajam kao njihov glavni adut, dosta variraju, i u postavi i u veznom redu. Imaju pleja koji nekad igra ispred odbrane, nekad iza špica, zavisi da li igraju defanzivnije ili ofanzivnije“, nastavio je Stanković.

 

FOTO: HOTSPORT

Za kraj se Stanković osvrnuo i na igrače koji neće biti u mogućnosti da nastupe na meču.

Nikolić je još ranije povredio članak, ali je počeo da trenira sa ekipom. Babić ima temperaturu i stomačni virus, Pavkov isto ima temperaturu i stomačni virus. Svi ostali su mi na raspolaganju“- zaključio je menadžer beogradskog kluba.

Utakmica Crvena zvezda-Šerif odigraće se sutra na stadionu „Rajko Mitić“ sa početkom u 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter