0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

STEFAN ČOLOVIĆ ZA HOTSPORT: Sa svima može da se igra, idemo da prođemo Hamarbi!

Objavljeno: 01.08.21 u 21:58

Nova pobeda za Čukarički.

Fudbaleri Čukaričkog su u trećem kolu Superlige Srbije savladali Metalac iz Gornjeg Milanovca rezultatom 2:1. Ekipu sa Banovog brda u četvrtak očekuje duel kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Hamarbija, a za HotSport je govorio Stefan Čolović.

 Ostvarili ste još jednu pobedu, dve utakmice u Superligi – dve pobede. Kakvi su tvoji prvi utisci posle meča?

– Sigurno je lepo pobediti drugu utakmicu za redom. Malo zgusnut raspored posle utakmice u Ligi Evrope. Putovali smo, došli smo pre 2 dana, nismo imali ni toliko puno vremena za odmor, ali je ekipa sigurno pokazala karakter. Bilo je dosta rotacija u timu, što govori da imamo kvalitetne igrače. Svako ko izađe na teren pokaže da ima kvalitet i to je dobro pogotovo za ovaj raspored sreda-subota-sreda. Tako da super što smo pobedili, da dočekamo puni optimizma meč sa Hamarbijem.

Stefan Colovic i Todor Petrovic Superliga Srbije, Super Liga, Cukaricki – Radnicki Beograd Srbija 13.3.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

 U Superligi dve pobede, u kvalifikacijama za Ligu konferencija prvo remi gde ste dominirali tokom celog meča, a potom i pobeda u Azerbejdžanu. U četvrtak vas očekuje duel protiv Hamarbija, kakva su tvoja očekivanja s’obzirom da se radi o kvalitetnoj ekipi koja je izbacila Maribor?

– Sigurno utakmica sezone, najbolja ekipa protiv koje smo do sada igrali. Radi se o ekipi koja ima tradiciju u Švedskoj. Opet kažem i prvenstvo je jednako bitno, jer se tu polako skupljaju bodovi i tu smo zabeležili dve pobede, nije lako igrati na dva fronta. Drago mi je što svako ko izađe na teren može da iznese teret, da li danas, da li u četvrtak.

 Ima nekoliko naših igrača koji igraju u Švedskoj. Da li si se sa nekim čuo da prokomentarišete i da ti pomogne oko skautinga ekipe Hamarbija?

– Birmančević igra u Malmeu i Rodić igra u Hamarbiju, sa njim sam igrao u Radu pre 6-7 godina. Sigurno imaju kvaliteta koliko pratim i sigurno se radi o dobroj ekipi. Mislim da može sa svima da se igra i mislim da imamo kvalitet, sigurno se nećemo braniti. Idemo da prođemo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter