0
Evropske lige

head coach Marko Nikolic Partizan - Videoton 17.8.2017. Beograd, Srbija, 17. Avgust 2017. UEFA Liga Evrope kvalifikacije plej of Europa League play off (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

RUSKI MEDIJI SU GA SELILI IZ KLUBA, ALI SADA JE SVE JASNIJE: Ne menjamo Nikolića, ima punu podršku uprave!

Objavljeno: 01.08.21 u 20:43

Odličan start sezone.

Proteklih dana, pojedini ruski mediji su navodili da bi Marko Nikolić mogao da napusti Lokomotivu iz Moskve, te da ga novo rukovodstvo kluba ne želi. Ipak, direktor za odnose sa medijima Aleksandar Bedarev, brzo je demantovao te navode rekavši da nekadašnji strateg Partizana ima punu podršku uprave.

Lokomotiva ne namerava da menja svog trenera Marka Nikolića. On ima trogodišnji ugovor, a Marko uživa poverenje i punu podršku uprave, rekao je Bedarev.

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 17: Head coach Marko Nikolic (C) of Videoton looks on during the UEFA Europa League Qualifying Play-Offs round first leg match between Partizan and Videoton FC at stadium FK Partizan on August 17, 2017 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Lokomotiva je ovu sezonu počela izvanredno. Savladan je Arsenal iz Tule sa 3:1, a potom i CSKA rezultatom 2:1. Klub iz Moskve je sada među neporaženim timovima, sigurno je da im je ambicija da tako nastave i da obezbede učešće u Ligi šampiona ili bar u kvalifikacijama za istu. Podsećamo, prošle sezone im to nije pošlo za rukom jer ih je Spartak, pobedom nad Himkijem u poslednjem kolu, pretekao na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter