0
Fudbal

FOTO: Youtube/ screenshot

„PRIJATELJSKA“ UTAKMICA MARSEJA I VILJAREALA: Treneri hteli da se fizički obračinaju!

Objavljeno: 01.08.21 u 13:25

Neretko se dešava da prijateljske utakmice dobiju obrnut epilog, to se upravo desilo na utakmici između francuskog Marseja i španskog Viljareala. 

Marsej i Viljareal su se dogovorili da odigraju prijateljsku utakmicu kao pripremu za početak fudbalske sezone kako u Francuskoj tako i u Španiji.

Na utkamici je sve bilo kako treba, domaćini su došli u vođstvo posle autogola dvadesetogodišnjeg napadača Nina Fera. Bitan detalj se dogodio kada je igrač Viljareala, Huan Fojt dobio žuti karton pred sam kraj prvog poluvremena.

A onda na početku drugog poluvremena Fojt dobija i drugi žuti, to jest crveni karton, što se ni malo nije dopalo Unaiju Emeriju. Trener Viljareala nije mogao da se suzdrži i počeo je da se dere na glavnog sudiju, a ovaj je pokazao autoritet i njemu dodelio crveni karton.

Emeri se zatim okrenuo kolegi sa suparničke klupe i dobacivao, a trener Marseja Sampaoli Horhe krenuo je ka Špancu da se fizički obračuna sa njim. Na kraju je prošlo bez većih incidenata, a Marsej je uspeo da slavi rezultatom 2:1, strelci su bili Paje za Marsej i Moreno za Viljareal, uz autogol Nina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter