0
Boks

PERSPEKTIVNA BOKSERKA PORAŽENA: Sudije ‘kumovale’ ispadanju sa Olimpijskih igara!

Objavljeno: 01.08.21 u 09:04

Velika šteta za našu bokserku!

Nina Radovanović ‘zaustavljena’ je u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Tokiju.. On nje je bila bolja predstavnica kineskog TajpehaSijao Ven Hjuang, rezultatom 5:0. Zanimljivo je da su sudije jednoglasno odlučile da je to poraz naše predstavnice, uprkos ne tako lošem izdanju.

‘Pik moje forme biće Pariz, ali ovo je sjajna uvertira, veliko iskustvo za mene i sada znam šta treba da radim za naredne Olimpijske igre, šta da popravim, biću spremnija. Sada malo da se odmorim i nastavljam sa radom.’ – rekla je Nina i potom dodala.

‘Želela sam nametnem svoj ritam, ali ona je dosta opstruisala, naslanjanjem, guranjem, držanjem, to mi je oduzelo dosta energije kad izađem iz klinča. To je stvar rutine, potrebna su mi dva-tri ovakva meča da bih našla način da ugrozim tako visoku protivnicu. Dala sam maksim, to je sigurno.’ – zaključila je ona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter