0
Košarka

Srbija - Belorusija, Evropsko prvenstvo Zene EuroBasket 27.6.2019. Jun 27. 2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

KOŠARKAŠICE PROŠLE GRUPNU FAZU: Tesna pobeda protiv Južne Koreje!

Objavljeno: 01.08.21 u 16:03

Košarkašice Srbije uspele su da savladaju košarkašice Južne Koreje i izbore plasman u sledeću fazu takmičenja na Olimpijskim igrama. 

Srpske košarkašice su opravdale ulogu favorita i u tesnoj utakmici rezultatom 65:61 slavile protiv Južne Koreje u poslednjoj utakmici grupne faze.

Naše košarkašice su bile ubedljive na početku, vodile su i posle prve (17:10) i posle druge (15:14) četvrtine, a na odmor se otišlo rezultatom 32:24. Ali drugo poluvreme Južnokorejke su dale sve od sebe da pomrse konce prvakinjama Evrope. Njima je potpuno pripalo drugo poluvreme, u trećoj četvrtini imali su bolji skor 20:18, a u poslednjoj deonici utakmice pobedile su 17:15.

Bilo je neizvesno do samog kraja, borile su se košarkašice Južne Koreje, ali nisu uspele da nanesu poraz našim predstavnicama. Najefikasnija u našem timu bila je Crvendakić sa 15 bodova, dok sa druge strane svoj tim sa 17 poena predvodila je Park Ji Hjun.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter