0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 24: manager Ole Gunnar Solskjaer of Manchester United celebrates after the UEFA Europa League group L match between Partizan and Manchester United at Partizan Stadium on October 24, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAKAV BI OVO TIM BIO: Novi ugovor Solskjera krije zaminljivu pozadinu!

Objavljeno: 01.08.21 u 12:37

Ostrvski tabloidi tvrde da znaju jedan od klučnih razloga novog ugovora Ole Gunara Solskjera. 

Mančester junajted doveo je dva ozbiljna pojačanja ovog leta sa kojima borba za titulu izgleda sasvim realno. Prvo je doveden Džejdon Sančo, talentovano krilo Engleske reprezentacije. Zatim se pojavila priča da bi Junajted mogao da dovede Rafaela Varana i samo nekoliko nedelja kasnije uspeli su da ubede štopera Francuske reprezentacije da pređe na „Old Traford.

Nedugo posle dovođenja ova dva pojačanja, ugovor je dobio i menadžer tima, Ole Gunar Solskjer. Tamošnji tabloidi, pozivajući se na dobro obaveštene izvore iz kluba, tvrde da je jedan od ključnih razloga novog ugovora taj što bi Solskjer mogao da ubedi zemljaka Erlinga Holanda da krene stopama Sanča.

Poznavajući ostrvske medije, priča nije mnogo pouzdana. Ali mogući transfer Holanda na „Old Traford“ pominjao se još dok je on igrao za Red Bul Salcburg, a kao ključna figura za prelazak bio je upravo norveški stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter