1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ ĆE SUTRA ‘PROMEŠATI KARTE’: Trener crno-belih o Roganu, sutrašnjem sastavu – a evo šta kaže o novim pojačanjima!

Objavljeno: 31.07.21 u 18:11

U okviru trećeg kola Superlige Srbije, izabranici Aleksandra Stanojevića dočekaće ekipu Voždovca na svom terenu.

Duel između ove dve ekipe na programu je sutra, od 21 čas. Voždovčani su jedva izborili opstanak u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji, ali bez obzira na to, Aleksandar Stanojević je vrlo oprezan pred sutrašnju utakmicu.

– Znamo koliko nam je svaka utakmica važna, moramo da nastavimo niz, da uđemo maksimalno fokusirani, Rogana dugo poznajem i Voždovac igra takmičarski, egal je bio sa Čukaričkim, a poslednji meč je dobio – rekao je Stanojević, pa je nastavio o svom rivalu.

FOTO: FK Partizan

– Znamo da igraju u 3-4-3. Imaju dobar šut sa distance, često pokušavaju, protiv nas je Milojević često šutirao. Zato ćemo morati da to blokiramo, imaju dobro javljanje igrača iz drugog plana, igraju iz prve u dubinu, na sve smo se spremili, ali ne možete sve da predvidite. Ivan Milosavljević je u dobroj formi, sve poštujemo, ipak se bavimo njima sedam dana.

Zbog obaveza u Evropi, Stanojević je otkrio da će za sutrašnji meč ‘promešati malo karte’.

– Biće neki momci uigravani, Živković će dobiti šansu, na pripremama je istekao kandidaturu da bude ravnopravan sa Miljkovićem, zadovoljan sam sa Lutovcem, odigrao je obe prethodne dobro. Biće još tri, četiri izmene u odnosu na prošlu utakmicu. Moramo neke da odmorimo, bez obzira na rezultat.

Sasa Zdjelar i Marko Putincanin Super liga Srbije, superliga, Vozdovac – Partizan Belgrade, Serbia, 12.12.2020. Decembar 12. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Što se tiče zdravtsvenog biltena u ekipi, i dalje u sastavu zbog povreda nema Ivana Obradovića i Aleksandra Miljkovića.

– Obradović je počeo da trči posle duže vremena. Očekujem ga za par dana. Miljković je još daleko, mesec dana od trenutka povrede. Uskraćeni smo za neigranje oba beka.

Partizan je zainteresovan za krilo Tventea Kvinsija Meniga, a Stanojević je naveo da je klub poslao ‘dve ponude na dva različita mesta’.

Poslali smo ponude na dva različita mesta. Nije samo on. Imamo interesovanja, radimo na tome. Tražimo profile ograča koji može da pokrije oba boka i u centrali. Videćemo hoće li se realizovati. Ne možemo da zavisimo samo od jednog igrača. Govorim odavno da nam je potreban napadač koji može da igra po boku – istakao je trener crno-belih.

0
0

1 Komentara

  1. Vetar duva oko kuće, šupljikavo u svim linijama, Jojić kao da deset godina nije video loptu, Pantić velika minutaža, bez Šćekića nema defanzive, najmanje tri igrača fale,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter