0
ATP

FOTO: STARSPORT

SRĐAN ĐOKOVIĆ: ‘Rekao sam Novaku da ne ide u Tokio, a zbog njegovog odgovora sam ostao zatečen’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.21 u 22:03

‘Ponosan sam jer je ove reči izgovorio moj sin’!

Otac najboljeg igrača u istoriji tenisa je gostovao u emisiji ‘Biznis priče’. Srđan Đoković je javnosti otkrio njegovu prepisku sa Novakom uoči početka Olimpijskih igrara u Tokiju.

Srđan je savetovao Noleta da ne putuje u Japan. Otac našeg tenisera je bio zabrinut zbog uslova, karantina i kompletne situacije zbog koje se ove OI razlikuju od prethodnih.

– Noks, ako ti nešto znači moje mišljenje, smatram da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Dug je put, druga vremenska zona, karantin i ponovo nema publike. Bez gledalaca  to nisu OI. Voli te tata!

Srđan je zatim pročitao Noletov odgovor.

-Tata, naravno da mi znači tvoje mišljenje. Hteo sam da u naredna tri, četiri dana proverim u kakvom stanju mi je telo. Uvek se brzo oporavim i to nije neki veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi, znaš me. Kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se.

Novakov otac nije krio oduševljenje.

-Ljudi, ja sam ostao zatečen nakon naše prepiske. Nisam mogao da se smirim od uzbuđenja i ponosa, ko zna koliko dugo. To je izgovorio moj sin, a on je to naučio kod kuće. Srbija je naša majka koja nas je iznedrila – rekao je Srđan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter