0
olimpijske igre

Dejan Savic Srbija - Francuska, vaterpolo turnir, 6.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SAVIĆ ZABRINUT: Ne sećam se kad smo primili 14 golova!

Objavljeno: 31.07.21 u 13:05

Trener Srbije nezadovoljan nakon meča!

Vaterpolisti Srbije doživeli su jutros drugi poraz u grupi na Olimpijskim igrama. Bolja od Srbije je bila reprezentacija Hrvatske rezultatom 14:12. Naši vaterpolisti su obezbedili četvrtfinale, ali trener Dejan Savić nije zadovoljan.

                                  FOTO: Instagram/Screenshot

Evo šta je trener naše reprezentacije izjavio nakon poraza od Hrvata:

‘Loš početak, pa još gori kraj. Protiv Španije 13, protiv Hrvatske 14, ne sećamo se kad je Srbija poslednji put primila toliko golova. Sigurno da nam je to ozbiljan alarm. Loš početak, loše smo ušli u meč, bez koncentracije… Ozbiljan rezultat smo jurili, uspeli da stignemo, igru smo možda namestili, ali je falila realizacija. U odredjenim trenucima smo primili lake golove, dozvolili smo im da ponovo naprave visoku razliku i više to nismo uspeli da stignemo. Jednostavno smo na kraju samo branili čast.’ – rekao je Dejan.

‘Ne mogu nikoga da hvalim i ne želim. Predstoji nam utakmica sa Crnom Gorom, koja u suštini ni nama ni njima ne znači, samo da vidimo koji ćemo biti u grupi i da se što bolje spremimo za najbitniji utakmicu na turniru, a to je četvrtfinale.’ – zaključio je Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter