1
Boks

FOTO: BSS

ONA NIKAD NE ODUSTAJE: Naša Nina je ponos Srbije, a sada je čeka polufinale!

Objavljeno: 31.07.21 u 15:52

Nina je prava lavica!

Srpska reprezentativka u boksu Nina Radovanović će se u nedelju rano ujutru boriti za polufinale na Olimpijskim igrama u Tokiju u muva kategoriji. Ovo je veliki uspeh za Ninu koja čeka meč života. U polufinalu će se boriti protiv Hsiao Huang u 4:15h ujutru po našem vremenu.

FOTO: BSS

O njenom uspehu je govorio i prvi čovek boksa u Srbiji, Nenad Borovčanin:

‘Od Nine jedino ne možemo očekivati da će odustati i da neće ostaviti srce u ringu. Takva lavica ne postoji ni u jednom našem sportu, uključujući i mušku i žensku konkurenciji. Ona nas je već učinila ponosnima i upisala se u istoriju! Hvala joj što je učinila našu boksersku zajednicu ponosnom i već se upisala u istoriju srpskog boksa kao prva srpkinja na Olimpijskim igrama.’ – rekao je Nenad.

Borovčanin je otkrio i koje su Ninine najveće prednosti:

‘Ninina prednost je njena besprekorna fizička i tehnička spremnost, ogromno srce i borbenost.’

Srpska bokserka je u prva dva kola bila bolja od Bužold iz Kanade i Havijarimanu iz Burundija, dok je u polufinalu čeka četvrti nosioc turnira. Nema sumnje da nas očekuje izvanredna borba, a na nama je da pružimo maksimalnu podršku našoj Nini!

0
0

1 Komentara

  1. Gledao sam obje borbe, Nina je sjajna, ima srce ko kuca. Sledeca protivnica ima ruke do zemlje i bice vrlo tesko da je probije. Medjutim mozda uleti jedan udarac pravo u bradu i bude gotovo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter