1
olimpijske igre

FOTO: Twitter/screenshot

NASTAVLJA SE LOŠ PERIOD ZA ĐOKOVIĆA: Ostaje prilika u miks dublu!

Objavljeno: 31.07.21 u 11:07

Karenjo-Busta savladao je Novaka Đokovića u borbi za bronzanu medalju. 

Velika borba je viđena u meču za treće mesto. Španac je dobio prvi set rezultatom 6:4, KarenjoBusta je imao priliku da završi meč u drugom setu, ali srpski teniser to nije dozvolio. Bilo je napeto do samog kraja i posle taj brejka Novak je stigao do izjednačenja.

Mislilo se da će Đoković nastaviti u istom ritmu i preokretom osvojiti medalju, ali to se nije desilo. Španac je uspeo da uzme brejk i počeo je treći set rezultatom 3:0 u gemovima, što je bila sasvim dovoljna prednost da se osvoji set i zabeleži pobeda. Španac je uspeo da slavi sa 2:1 u setovima.

Đoković posle poraza od Zvereva u polufinalu izubio je i u finalu. Ali i dalje ostaje prilika da uzme medalju, sa Ninom Stojanović u miks dublu igraće za bronzu u 12 časova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. Kao što sam na žalost i predvideo tako se i desilo i sad verovatno će da izgubi i mixdubl. Biće mi žao zbog Nine ali Đoković je sam kriv za ovo.Mnogo hteo ,mnogo započeo a izgleda ništa nije završio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter