0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADI ČUVAR MREŽE DEBITOVAO ZA PRVI TIM ZVEZDE: ‘Ostvario mi se dečački san! Zahvalan sam treneru i celokupnom stručnom štabu’

Objavljeno: 31.07.21 u 23:15

Važan dan za golmana Crvene zvezde!

Fudbaleri Spartaka su na svom stadionu ugostili Crvenu zvezdu u okviru 3. kola Superlige Srbije. Utakmica odigrana u Subotici je završena rezultatom 1:3 u korist aktuelnog šampiona naše države.

Prvi nastup u dresu seniorskog tima crveno-belih zabeležio je Miloš Gordić. Mladi čuvar mreže je istakao da mu se danas ostvario dečački san.

-Ostvario mi se dečački san, drago mi je što sam debitovao na utakmici u kojoj smo pobedili. Zahvalio bih se šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću i celokupnom stručnom štabu na poverenju koje su mi ukazali. Nije bilo treme, malo sam razmišljao, znao sam sve kako funkcioniše pred našim navijačima, iako nismo kući igrali, svakako je ovo veliki vetar u leđa. Saigrači, kao i ceo stručni štab su me podržali i hvala im na tome – istakao je Gordić.

Mladi čuvar mreže nije krio značaj ovog meča za njegovo samopouzdanje i dalji rad.

– Pričao sam sa kapitenom Borjanom, to su uobičajeni razgovori ništa se nije mnogo razlikovalo ni pred ovu utakmicu. Nije čest primer da se mladi golman nađe među stativama i zbog toga sam veoma zahvalan na ukazanom poverenju, radi se o veoma odgovornoj poziciji u timu. Upravo mi je debi motiv da nastavnim da radim još jače u narednom periodu i da se dokazujem – poručio je Gordić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter