2
Domaći fudbal

FOTO: Strasport

LUDILO U SUBOTICI: Pankov zatresao sopstvenu mrežu – Ben pogodio za novo vođstvo, al je morao da ‘radi’ VAR! (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.21 u 19:49

Fudbaleri Spartaka iz Subotice i Crvene zvezde igraju meč trećeg kola Superlige Srbije.

Nakon prvog poluvremena, rezultat je . Ekipa srpskog šampiona je povela već u petom minutu, zahvaljujući sjajnom pogotku Mirka Ivanića.

Na levoj strani terena, kombinovali su Rodić i Katai, u jednom trenutku lopta je došla do Mirka koji je ciljao donji levi ugao, i uspešno pogodio. Subotičani su se trgli nakon primljenog gola, krenuli su da igraju znatno ofanzivnije.

Do izjednačenja, ‘plavi golubovi’ su stigli u 26. minutu. Srećković je povukao kontranapad po levoj strani, ubacio je loptu u kazneni prostor crveno-belih, a Pankov je nespretno reagovao i poslao loptu u svoju mrežu.

U 35. minutu se i Bijelović našao u dobroj šansi, uspešno se oslobodio direktnog čuvara Krstičića na desnoj strani, uputio je lep centaršut ali je Gordić sjajno intevenisao i uspešno sačuvao svoj gol.

Ekipa srpskog šampiona je ponovo povela u 39. munutu, preko El Fardu Bena. VAR je ovog puta morao da interveniše, pošto je pomoćni sudija signalizirao ofsajd. Nakon provere, utvrđeno je da je Ben ipak bio ispravno postavljen u momentu centaršuta Kange, tako da je gol opravdano priznat.

0
0

2 Komentara

  1. E popušite mi baš kurac, usta vas jebem ciganska… Mnogo ste ažurni oko tabele, posle svakog gola… Polako, brzo će kraj doći ovome, miševi….

    0
    0
    Odgovori
    • Radio war kazete!!!Ha ha ako war ovako radi Vucica da pitamo:jeli mu to ta liga u kojoj nema vise namestanja!
      Sram vas bilo!!!Kakav crni war zvezda ima svuda svoje ljude!Dalibore Djurdjevicu ti onsj Ristic mars iz Srpskog futbala!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter