0
Domaći fudbal

Srdjan Babic, Aleksandar Dragovic i goalkeeper Milan Borjan, Crvena Zvezda - Vojvodina 16.7.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDA NE PRODAJE ŠTOPERA: Odbijena ponuda od milion evra!

Objavljeno: 30.07.21 u 20:18

Deki veruje u njega!

Fudbalski klub Crvena zvezda odbila je i treću ponudu ovoga leta za domaćeg štopera Srđana Babića. Dvadesetpetogodišnji fudbaler je prošlu sezonu proveo na pozajmici u portugalskom Famalikau gde se pokazao izuzetno dobro, što je privuklo interesovanje mnogih ekipa.

Srdjan Babic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Mladost Lucani
Beograd, 24.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Prvu ponudu je poslala ekipa Brage koja je želela da kupi srpskog fudbalera za 1.300.000 evra, ali portugalski gigant je na kraju povukao skoju ponudu zbog predugog premišljanja crveno-belih. Zatim se javila Vitorija Gimaraeš, ali je Zvezda bez razmišljanja odbila njihovu ponudu.

Prema najnovijoj informaciji, Babića je hteo da dovede Partizanov prošlogodišnji rival, ekipa Šarloe. Belgijski klub je predložio Crvenoj zvezdi da pošalju štopera na jednogodišnju pozajmicu vrednu 300.000 evra, a uz to bi išla obavezna kupovina u iznosu od 1.000.000 evra. Međutim, nakon ozbiljnog razmišljanja crveno-beli su odbili i ovu ponudu.

Nema sumnje da Dejan Stanković ozbiljno računa na Srđana Babića i da će mu dati dosta minuta ove sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter