0
Domaći fudbal

Fudbal-Kup Srbije 2020/2021 Partizan v Vozdovac Igor Vujacic (C) scores the goal past Aleksandar Bogdanovic Nemanja Milojevic Beograd, 11.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘ZMAJEVI’ SE NE PLAŠE PARTIZANA: Voždovac hrabro na megdan ‘parnom valjku’ – ‘Želimo da napravimo rezultat’

Objavljeno: 30.07.21 u 14:57

Fudbalere Voždovca u 3. kolu nacionalnog prvenstva očekuje jedno od najtežih gostovanja u sezoni – ekipi Partizana.

Ovo je prva prilika da se vidi koliko može ovaj mladi sastav Zmajeva i od čega su sazdani. Sa druge strane, Aleksandar Stanojević je sa svojim timom uigrao sastav koji izgleda dominantno i igra samouvereno na oba polja, u Ling long Super ligi Srbije, ali i u evropskim kvalifikacijama.

– Želeo bih da čestitam svim našim klubovima koji nastupaju u evropskim ligama na prolazu u sledeće kolo, to je velika stvar za srpski fudbal – započinje Predrag Rogan, šef stručnog štaba Voždovca.

Fudbal-Kup Srbije 2020/2021
Partizan v Vozdovac
Lazar Markovic (C)
Beograd, 11.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Uloga favorita se ne dovodi u pitanje, ali ni mladi Zmajevi ne odlaze na ovo gostovanje bez ambicije.

– Partizan je apsolutni favorit, i to ne samo što je u pitanju Partizan koji igra na svom terenu, već zbog utiska koji je ostavio na početku sezone, kako u prvenstvu, tako i u Evropi. Gol razlika 9:0, u skoru od četiri pobede, govore o tome u kakvoj je formi ekipa Aleksandra Stanojevića kome čestitam jer je najzaslužniji za to. U ovu utakmicu kao i u svaku ulazimo sa ambicijom da napravimo rezultat, da napredujemo kao tim. Za megdan Partizanu, potrebna je hrabrost, odlučnost kao i da naš intenzitet igre bude na visokom nivou kako bismo odgovorili protivniku na njihov način igre – jasan je gospodin Rogan.

Stručni štab Voždovca izuzetno poznaje ekipu Partizana i sigurno je da će dati sve od sebe da pripreme Zmajeve za težak zadatak koji je pred njima.

Duel sa crno-belima igra se u nedelju od 21 čas, sa direktnim prenosom na TV Arena sport 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter