1
Domaći fudbal

Veljko Simic Vojvodina - Panevezis Panevezys UEFA UECL Europa Conference League 29.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VOJVODINA I MLADOST OTKAZALI MEČ: Sve karte se ‘bacaju’ na LASK!

Objavljeno: 30.07.21 u 11:49

Lučani su im izašli iz susret!

Duel Vojvodine i lučanske Mladosti trebao je da bude odigran 1. avgusta, ali ipak ništa od toga. Dva kluba su se uz dozvolu saveza, dogovorila da meč bude odigran u nekom drugom terminu.

Razlog za to je utakmica Vojvodine i LASK-a. Novosadska ‘Stara dama’ želi što bolje da se pripremi za taj duel, koji je na programu 5. avgusta sa početkom od 20h, na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu.

Vojvodina je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije savladala ekipu Panevežisa. Oba duela je tim Slavoljuba Đorđevića dobio minimalnim rezultatom, prvi put je pogodak postigao Čović, dok je u revanšu precizan bio Kabić.

0
0

1 Komentara

  1. Bojim se da se sa „praznim puškama“ ne može ratovati. Voši fali barm još 5 POJAČANJA, u pravom smislu te reči, što ne podrazumeva „slobodne(besplatne) umetnike.“ Pare nisu problem – para nema…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter