0
U pripremi

Dominik Mavra ABA Liga, Kosarka, Basketabll, Partizan - Zadar Beograd Srbija Belgrade, Serbia, Nov. 7. 2020. 7.11.2020. foto: Pedja Milosavljevic STARSPORT

VELIKI POTPIS NA JADRANU: Zadar čuva svog najboljeg igrača!

Objavljeno: 30.07.21 u 19:55

Produžetak saradnje!

Dominik Mavra produžio je ugovor sa ekipom Zadra na još godinu dana. Hrvatski košarkaš ima 27 godina i sa visinom od 194 centimetara igra na poziciji plejmejkera.

                                    FOTO: Instagram/Screenshot/dmavra30

Iskusni košarkaš je prošle sezone u ABA ligi prosečno beležio 12,4 poena uz 3 skoka i 4,2 asistencije po utakmici, dok je u finalnoj seriji hrvatske lige protiv Splta izabran kao MVP.

‘Ovo je izuzetno bitan potpis za nas, celo vreme sam naglašavao da je Dominik Mavra jedan od prioriteta za slaganje ekipe za sledeću sezonu. Drago mi je da smo to konačno završili. Svi znamo s koliko emocija i energije naš kapetan igra za ovaj klub i veseli me što ćemo ga imati još jednu sezonu u našim redovima.’ – izjavio je trener Zadra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter