0
olimpijske igre

FOTO: OKS

SUTRA JE DAN ZA POBEDE: Nastupamo u 5 sportova, na teren će vaterpolisti i odbojkašice!

Objavljeno: 30.07.21 u 17:20

Idemo u susret osmom danu.

Sedmi dan Olimpijskih igara u Tokiju, nije jedan od onih koje ćemo pamtiti po dobrom, jer je najbolji svetski teniser Novak Đoković poražen u dva polufinala. Ipak, nema razloga za tugu, jer nas već od sutra očekuju novi izazovi.

Prva će na teren Dragana Tomašević, koja će nastupiti u kvalifikacijama u bacanju diska od 03.55. Potom nas od 05.00 očekuje streljaštvo, gde će Andrea Arsović i Sanja Vukašinović takođe pucati u kvalifiakcijama, u disciplini malokalibarska puška trostav.

Potom na teren izlazi Novak Đoković, u duelu za bronzanu medalju, gde će odmeriti snage sa Pablom Karenjom Bustom. Taj meč je na programu od 08.00 časove, a već od 08.30, svoju utakmicu će igrati i vaterpolisti. Biće to pravi derbi protiv selekcije Hrvatske, u kome će izabranici Dejana Savića pokušati da dođu do treće pobede na Olimpijskim igrama.

Đoković će nakon meča u singlu, posle kratke pauze izaći na teren i u kategoriji miks dublova, gde će se zajedno sa Ninom Stojanović boriti za još jednu bronzanu medalju. Sutrašnjeg dana, moći ćemo da gledamo i odbojkašice koje od 09.25 igraju utakmicu protiv Brazila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter